2 DEC Jaunumi

“Business Garden Rīga” pievienojas trīs jauni nomnieki – “Philips”, “Forma2” un “ALD Automotive”

“Vastint Latvia” attīstītajam biroju kompleksam “Business Garden Rīga” šā gada rudenī pievienojušies trīs jauni nomnieki. Starp tiem ir “ALD Automotive”, kas ir starptautisks pilna servisa līzinga un autoparku vadības uzņēmums, būvuzraudzības un būvniecības projektu vadības pakalpojumu uzņēmums “Forma 2”, kā arī pazīstamais elektronikas preču ražotājs “Philips”. Uzņēmumu biroja telpas atradīsies “Business Garden Rīga” A ēkā, Malduguņu ielā 2.

ALD Automotive, kas ir lielākais pilna servisa auto līzinga uzņēmums Baltijā, savas jaunās biroja telpas “Business Garden Rīga” uzsāks lietot šī gada nogalē. Uzņēmuma birojs veidots pēc jaukta plānojuma koncepta, paredzot gan darba vietas atvērta tipa zonās, gan kabinetos. Tāpat birojā darbinieku ērtībai būs pieejama plaša virtuves – socializēšanās zona, kā arī dažāda formāta pārrunu telpas ērtam un produktīvam ikdienas darbam.

“Viens no galvenajiem aspektiem, kāpēc izvēlējāmies “Business Garden Riga” bija stratēģiski izdevīgā lokācija, kas mums ir ļoti ērta. Otrs, mūs uzrunāja profesionālā pieeja, kas attiecas uz paša biroja sagatavošanu un telpu piemērošanu nomniekam. Proti, BGR ir ļoti fleksibls attiecībā uz mums un mūsu vajadzībām. Jāuzteic iznomātāju augstais un profesionālais procesu pārvaldības līmenis. Mūs arī ļoti uzrunāja kopējais BGR koncepts un iznomātāju vērtības, jo tās saskan ar mūsu grupas politiku, kas vērsta uz izteikti zaļu, ilgtspējīgu un dabu saudzējošu darbības virzienu,” norāda ALD Automotive valdes loceklis Mārcis Mauriņš.

“Forma2” birojs veidots pēc jaukta plānojuma koncepta, paredzot darba vietas gan atvērta tipa telpā, gan nodalītā kabinetā. Darbinieku ērtībai pieejamas divas atšķirīga formāta pārrunu telpas, kā arī plaša virtuves – socializēšanās zona. Biroja plānojums un interjers veidots tā, lai arī jaukta tipa telpu plānojumā saglabātu plašuma un atvērtības sajūtu, reizē nodrošinot gan nepieciešamo privātumu, gan efektīvu darbu komandās.

“Kā šī projekta būvuzraugiem šis projekts mums ir labi pazīstams. Mēs ļoti novērtējam “Business Garden Riga” augstās kvalitātes prasības visos aspektos: materiālu izvēlē, telpu iekārtojumā un vidē ap biroju. Esam priecīgi strādāt vietā, kur pieejamas tik daudz papildu ērtības, kas būtiski atvieglo mūsu ikdienu,” stāsta “Forma2” valdes loceklis, būvinženieris un būvuzraugs Jānis Zolbergs.

Philips telpas ir izbūvētas pēc atvērtā biroja plānojuma koncepta, proti, visas darbavietas izvietotas vienā plašā darba telpā. Atkarībā no ikdienas specifikas, darbiniekiem ir pieejamas darba vietas gan ar plašākiem, gan mazāka izmēra galdiem. Individuālām tikšanās reizēm vai netraucētām telefonsarunām, paredzētas divas neliela izmēra, mājīgi iekārtotas pārrunu telpas. Savukārt komandas sapulcēm un klientu uzņemšanai paredzēta plašāka sapulču telpa tuvāk ieejas zonai. Izvēlētais plānojums dod iespēju nodrošināt katra darbinieka individuālās vajadzības birojā, vienlaikus veicinot komandas sajūtu un savstarpējo mijiedarbību.

“Primārais iemesls, kāpēc izvēlējamies “Business Garden Riga” ir tas, ka šis projekts atbilst Philips uzņēmuma vērtībām un kvalitātes prasībām. Būtisks arguments par labu “Business Garden Riga” biroja kompleksam bija tā lokācija un infrastruktūra. Birojs ir aprīkots, drošs un moderns, tajā pašā laikā ir ieturēts patīkams minimālisma stils. Mūsu birojs nav liels, tāpēc priecājamies izmantot visas BGR nomniekiem pieejamās priekšrocības, piemēram, The Lounge telpas, ” stāsta Philips vadītāja Baltijā Agrita Vēvere.

Skatīt visus jaunumus